Uge 28 | 7. - 13. juli

En højskoleuge for hele familien ved Vejle Fjord

Når mennesker er samlet på tværs af aldre og generationer, opstår der et særligt samvær og nogle ganske særlige oplevelser. Derfor kan du tage familien med på sommerhøjskole i Brejning, hvor vi sætter fokus på fællesskabende oplevelser i naturen.

Praktisk

Hver dag vil der være aktiviteter, oplæg og oplevelser for såvel børn som voksne. Og der vil være tid til eftertanke alene, eller sammen med andre, så feriefornemmelserne også kan få fat.

HVORNÅR? Uge 28 - 2019: søndag d. 7. – lørdag d. 13. juli 2019

FOKUS PÅ: Naturoplevelser, fællesskaber, udvikling og refleksion.

MADLAVNING: Mulighed for at deltage i madlavning i fælleskøkkenet eller over bål.

AKTIVITETER FOR BØRN: Programmet tilpasses børnenes alder. Alle er velkomne.

PRISER (inkluderer kost og overnatning):

• 2.500,- kr./voksen.
  • 1.500,- kr./barn +10 år.
  • 1.000,- kr./barn 3-10 år.  Prisen inkluderer kost og overnatning.
  • Børn under 3 år deltager gratis.

ANTAL DELTAGERE: 80-100 børn og voksne i alt.

STED: Brejning Højskole, Møllegårdsvej 1, Brejning, 7080 Børkop

KONTAKT: Har I spørgsmål? Kontakt vores kontor på kontor@brejning.dk og telefon 7586 2999

TILMELDING: kontor@brejning.dk. Oplys navne og alder på både børn og forældrene samt adresse, telefon og mobil. Kontoret bekræfter tilmeldingen via mail og sender information om det videre forløb.