Der er utallige steder, som du kan købe kød fra nu om dage, hvor man altid før i tiden gik til slagteren, hvis man ikke ligefrem fik kødet levende fra landmanden.

Nu kan man få det i dagligvarebutikker, som takeaway og meget andet, og det kan på sin vise været fint nok – hvis man aldrig har prøvet en reel slagterbutik .

For det er næsten som at få trukket et slør væk fra øjnene, når man spiser ægte slagterkød, hvor der er kræset for kødet, så man har taget sig nænsomt af hver enkelt lille del af kødet, så kunderne kommer igen.

Der er jo en grund til, at der er mange andre specialerhverv, som der enten er lukket eller har slået sig sammen med andre, mens man stadig kan få en ordentlig slagter i mange byer, hvor der er mange andre fagfolk, som der er blevet decimeret kraftigt.

Og det sker endda i en tid, hvor der er mange, der går væk fra at spise kød, og man fortæller, det forurener, når man spiser kød – men når man så endelig gør det, så skal man gøre det ordentligt.

Gå altid til slagteren efter kød

Der er dem, der siger, at man skal tage en kødfri dag; vi siger, at man skal vælge en dag, hvor man køber sit kød fra slagteren, så man ved, at man får noget fænomenalt kvalitetskød.

Der er mange typer af kød at få, om det skal på grillen, i ovnen, bruges til en suppe, en simreret eller noget helt andet, og man kan tit på det udskåret, som man har lyst til, og så ligger der stort set altid noget, som der er parat til at blive pakket ind og solgt med det samme.

Og slagteren kan altid hjælpe med, hvad man skal bruge, så man også lidt kan træde tilbage i tiden og få råd og en snak med en fagmand, så det ikke bare er ekspedering af en kunde fra en fagperson og så videre i teksten.

Så hvis du skal have noget ordentligt og godt kød næste gang, så skal du tage til slagteren.

Om forfatteren

Related Posts