Er du ved at planlægge din vinterferie, og er du i tvivl om, hvor du skal tage hen i Danmark? Så er Vejle Center Hotel (https://vejlecenterhotel.dk/vinterferie-paa-vejle-center-hotel/) den perfekte destination for dig og din familie! Vi kan tilbyde jer en hyggelig vinterferie, hvor I vil føle jer hjemme. I denne blog vil vi præsentere jer for, hvorfor Vejle Center Hotel er det ideelle valg til din vinterferie i Danmark.

Når I ankommer til Vejle Center Hotel, vil I straks mærke den varme velkomst og den gode stemning. Vi er klar til at tage imod jer i uge 7 og byde jer velkommen til en hyggelig vinterferie i Vejle. Vi har masser af sjove og hyggelige vinteraktiviteter planlagt, så I kan få en uforglemmelig ferieoplevelse.

Hos os er børnene også en vigtig del af vores gæster. Derfor tilbyder vi gratis ophold for børn op til 12 år, når de bor på værelse med maksimalt to voksne. Hvis I er flere end to børn på værelset, kan I tilkøbe en ekstra opredning til kr. 150,- pr. barn. I vil bo på dejlige, store og børnevenlige værelser, hvor børnene kan hoppe i sengene og have det sjovt. Vores restaurant har også noget for enhver smag, og I vil kunne nyde en god mad og drikke med en fantastisk udsigt til Vejle Ådal.

Vejle og omegn er fyldt med børnevenlige aktiviteter. I Økolariet er der gratis adgang til en verden af oplevelser, der sætter fokus på miljøet og bæredygtighed. Besøg LEGO House, hvor I kan bygge, lege og udfordre jeres kreativitet. Hvis I er til mountainbike, kan I tage turen til Himmelpind Bike Park, som er perfekt til hele familien. Lige ved siden af hotellet finder I DGI Huset Vejle, hvor der er masser af sjove aktiviteter for hele familien. I kan også besøge Givskud Zoo, som er åben i vinterferien, og der er gratis entré til museet i Kongernes Jelling, hvor I kan dykke ned i spændende historiefortællinger.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.