Det er efterhånden ved at være vedtaget langt de fleste steder, at man fordeler, hvem der skal tage hvad med til julefrokosten, og man så laver det selv, eller man køber det udefra.
Dog skal man være enige om, hvem der klarer hvad, så alle ikke kommer med brød og smør, og man så mangler alt det andet, for så bliver det hurtigt en kedelig julefrokost.
Hvis der så er nogle, der bruger flere penge end andre på det, som de skal lave, så bliver de tit kompenseret for det, og det kan man gøre ved, at man laver en fælles pulje med de midler, som man skal bruge til denne julefrokost, og det er måske noget, som man har sparet op til længe, eller også er det en krukke, som firmaet eller vennegruppen tit betaler til, så man ved, der er nok. Og skulle der blive penge tilovers, så kan man bruge dem til en anden god gang eller som ekstra fornøjelse ved julebordet.

Det svarer sig måske bedst med julefrokost menuen udefra

Men så håber nogle deltagere måske også, at det ikke er hende eller ham, der får den ene eller den anden tjans med noget bestemt mad til frokosten, for man kender godt deres evner i et køkken, og de er næsten ikkeeksisterende.
Eller også ved man, at nogle handler det billigste eller mest kedelige ind, så det er uden smag eller hårdt at tygge i.
Så er der også nogle, der glemmer at tage noget med, andre bliver syge, så man må undvære nogle retter, og der er desuden meget koordineringsarbejde, som der kan gå galt.
Alt dette kan man undgå, hvis man bare sørger for at bestille den julefrokostmenu udefra, og det kan man gøre via https://www.frimannsgourmet.dk/julefrokost
Så er det slut med alle de spekulationer om, hvem der skal tage hvad med og hvorfor.
Desuden kan man måske her få nogle andre oplevelser til en julefrokost end dem, som man er så vant til, og det kan udvide ens horisont noget mere.

Om forfatteren

Related Posts