På Højer Designefterskole gør man et forsøg på, at lære de unge omkring moden. https://www.hoejerdesignefterskole.dk/ kan hjælpe dig med, at komme ind i det univers man er så betaget af. Det kan have delte meninger, hvad angår mode og designertøj i dag. For nogle er det bare en måde, at lade de rige display deres rigdom på en måde som andre ikke kan tage del i. For andre er det en måde og udtrykke deres personlighed og ikke så meget prismærket der følger med tøjet.

Er det noget man selv har gået og brugt meget tid og ikke mindst penge på, er det måske også noget man kunne tænke sig at begynde og tjene penge på. Der er jo heller ikke nogen som siger, at man ikke kan gå hen og blive den næste verdenskendte designer af en eller anden stor kollektion. Det er jo det, som mange går og drømmer om at realisere på et eller andet tidspunkt.

Tag springet sammen med mange andre unge modeinteresserede

Bestemmer man sig for, at det er noget man kunne tænke sig at bruge ens tid på. Så er det også igennem hoejerdesignefterskole.dk, at man finder frem til nogle fornuftige forslag i dag. Her finder man altså en designerefterskole, hvilket også kan være springbrættet til noget større senere hen. Det er jo ligesom så meget andet, et sted og starte og kan måske føre til det man går og drømmer om. Det er langt fra de fleste, som ender med at få en storslået karriere ud af det.

Det er dog også kun fordi folk er så fokuseret på, at det handler om at lave en stor kollektion og blive den næste gucci, Prada eller en af de mange andre store tøjmærker derude. Så længe man er passioneret omkring det man laver, kunne man ende som kostumedesigner til det kongelige teater eller måske til de store film i biografen. Der er mange muligheder at få sig med sådan et CV her, og det er bare med at gribe chancen hvis den viser sig.

Om forfatteren

Related Posts