CNC styrede maskiner spiller en afgørende rolle i moderne drejning og fræsning, og det er ikke uden grund. Med præcisionsmaskiner i den nyeste teknologi klarer man opgaver med høj finish og nøjagtighed på et niveau, der er svært at opnå ved manuel bearbejdning. Hos REA automatdrejning (https://www.rea.dk/da/kapacitet/cnc-drejning-og-fraesning/) er vi stolte af at levere emner, der er udført med de bedste CNC maskiner og betjent af vores dygtige medarbejdere med mange års erfaring. I denne blog vil vi præsentere vores maskinpark og fortælle, hvilke opgaver vi kan hjælpe med.

Vi har investeret i de mest avancerede maskiner, så vi kan levere produkter af absolut høj kvalitet. Vores en- og flerspindlede CNC maskiner har automatiske stanglademagasiner, der muliggør mere effektiv og hurtig produktion. Vores robot fra Universal Robots assisterer vores Index V160 maskiner, hvilket betyder, at vi kan håndtere endnu mere komplekse opgaver, der er umulige eller tidskrævende ved manuel betjening.

Med vores avancerede præcisionsmaskiner fra GITAL og GILDEMEISTER kan vi producere drejeemner i dimensionerne 5-35mm i seriestørrelser over 20.000 stk. Vores WICKMAN maskiner klarer opgaver op til 45mm i seriestørrelser fra 20.000 stk. og opefter. Med vores CNC transfermaskiner er vi i stand til at klare opgaver i stål og metaller helt op til 50mm og seriestørrelser fra 100.000 stk. Vores 2 store Buffoli Transfer maskiner har henholdsvis 10 og 12 stationer, og vi bruger dem primært til større serier på op til 500.000 stk.

Vi råder også over en række CNC styrede revolverautomater og twin maskiner, der er ideelle til kompleks drejning, kombinationsbearbejdning og avancerede fræseopgaver. Vores maskinpark tæller blandt andet INDEX ABC, INDEX GB, NAKAMURA og MORI SEIKI med indtil 12 bearbejdningsakser og dimensioner op til 65mm. Vores twin maskiner fra GILDEMEISTER-MF Twin 65, MORI SEIKI samt NAKAMURA TW20 giver os mulighed for at bearbejde op til 12 akser med en stanggennemgang op til 65mm.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.