Hvis du er på udkig efter en autentisk oplevelse af en traditionel dansk fest, skal du ikke lede længere end til den årlige Mortensaften-fest på Munkebjerg Hotel. Hvert år er de vært for en særlig middag til ære for Sankt Martin og den danske tradition med Mortensaften (Læs mere). Her er, hvad du kan forvente, hvis du deltager i denne begivenhed.

The Venue

Munkebjerg Hotel ligger i Vejle, og har været vært for Mortensaften-middagen hvert år, siden det åbnede i 2007. Hotellets hyggelige atmosfære gør det til den perfekte ramme for en traditionel fest som denne. Desuden kan gæsterne benytte sig af hotellets mange faciliteter og attraktioner efter middagen, såsom deres egen spa, golfbane og kasino.

Maden

Hovedattraktionen ved enhver Mortensaften-middag er maden! Ved Munkebjeg Hotels middag kan gæsterne forvente at spise stegt and med æblemos og kogte kartofler samt traditionelle tilbehør som syltede rødbeder og rødkål med æbler. Til dessert kan gæsterne nyde en lækker æblekage med fløde- eller flødesovs. Der vil naturligvis også være masser af drikkevarer til rådighed – fra vin til øl og juice – til at skylle al den lækre mad ned!

Underholdning

Ingen aften ville være komplet uden underholdning! Mens gæsterne spiser mad, der er kongelige, vil de blive underholdt af levende musik fra Munkebjerg Hotels talentfulde bandmedlemmer. Der vil også være masser af dans i løbet af aftenen, så alle kan være med til at more sig!

Hvis du ønsker at opleve en smagsprøve på Danmarks kultur og traditioner på første hånd, så sørg for at tjekke Munkebjerg Hotels årlige Mortensaften-middag ud. Nyd en hyggelig atmosfære sammen med lækker mad og underholdende musik – det vil helt sikkert gøre din aften uforglemmelig! Så kom en, kom alle – mød os på Munkebjerg Hotel for en autentisk dansk oplevelse, som du sent vil glemme!

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.