Skal der være fest, så lad der være fest. Men får at du kan holde netop den fest du drømmer om så skal der handles en masse fedt pynt, så temaet bare spiller.

Men hvor finder du en fest butik som har et stort udvalg, og som har hurtig levering. Det gør du på fest4all.dk! Jeg har flere gange handlet hos dem nu, i forbindelse med at jeg skulle holde privatfest for alle mine venner. Jeg fandt hurtigt det jeg ledte efter, og der var ingen minimums køb hvilket gjorde valget lettere. Det endte med en temafest hvor der skulle pyntes op til stor fodbold fest. Festen skulle holdes i haven, og græsset var trimmet, og kridtet op som en normal fodboldbane. Der kom masser af fedt pynt lige til døren, og så var det ellers bare at gå i gang med at sætte det op. Det var super god kvalitet og det satte et perfekt prik over i’et for temafesten.

Gæsterne var også helt vilde med det, og nogle kom udklædt som dommere, andre som kendte fodboldspillere, eller blot i det lokale trikot fra serie 3 klubben. Det var et brag af en fest, og ideen med at bygge en fest op omkring et specifikt tema var perfekt. Det gjorde at man var mere sikker i planlægningen, og når man med få klik kunne finde en masse inspiration på fest4all.dk så var det ingen sag. Det er bestemt ikke sidste gang jeg afholder en temafest for alle mine venner og familie.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.