Det er surt når ens bil begynder at ryge op af motorrummet – jeg sad der bag rattet, da røgen bare væltede op – jeg skal love for at der kom tankemylder frem på indersiden af hovedet, for hvad gør en klog, når man er afhængig af sin bil for at klare sit arbejde, og bare ikke har økonomien til at gå ud og købe en ny. Nu er jeg den type, at når først det første tankemylder har lagt sig, så kommer min rationelle hjerne på banen, og jeg gik i gang med at finde ud af hvor jeg kunne få en god brugt bil til rimelige penge, og hvor jeg kunne få den finansieret, og hurtigst muligt igen have noget at køre i. Det var i denne forbindelse at jeg kom ud forbi e2biler for at se hvad de havde til salg og stående på lager til omgående levering.

Biler til salg

Nu var det jo ikke lige en stor fed bil jeg gik efter, men tanken strejfede mig da undervejs, nu jeg alligevel skulle ud og investere i en brugt bil. Der var virkelig mange gode brugte biler at vælge imellem, og til en fair og rimelig pris. Jeg krævede ikke meget af min nye bil, den skulle stort set bare kunne starte og køre hver dag. Jeg havde en rigtig god faglig snak med en af e2bilers dygtige medarbejdere, og det tog ikke lang tid før jeg hvde fuld tillid til ham. Jeg har fået en stabil brugt bil – og de hjalp min med finansieringen.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.