Der var jeg nok heldig, nu ved jeg at it hører ind under elektronik udstyr. Der findes jo mange former for elektronik, og nu valgte jeg lige den der med it, som poppede frem på wicomm.dk hjemmeside. De sælger også antenne celluar, hvad det så end er, men sikkert noget med antenner til en eller anden ting. De sælger også Wireless Routere og gateways, som jeg ikke lige har helt styr på hvad er. Routere ved jeg hvad er, den skal jo anvendes til mit it udstyr, så jeg kan komme på nettet, og uden router kan jeg jo ikke komme på tv eller min pc. Gateways, det er en eller anden dør til et eller andet, måske til et sted oppe i en sky. Men man kan købe en masse elektronik på nettet.

Routere

Normalt følger der en router med, når vi køber en eller anden net forbindelse, det fik jeg i hvert fald, så jeg skulle ikke ud og købe en ny. Men jeg kan godt forstå at mange af de professionelle selv vil stå for indkøb af deres elektronik. Jeg tænker jo ikke lige frem at der kommer en brochure ind gennem brevsprækken med Køb elektronik hos wicomm.dk, men de kommer frem ved en google søgning. Jeg tænker at man kan få alt til denne it verden der, og at det er af en vis kvalitet, da de henvender sig til de professionelle. Hvis man ikke lige selv har styr på tingene, så er de også klar med god rådgivning.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.