Mindre børn elsker at kunne deltage i madlavningen, eller bare at stå og kigge på hvad der er man står og laver, når man tilbereder aftensmaden eller står og smører madpakkerne til næste dag. Det vi brugte vores læringstårn til, var at lære vores børn at vaske op i hånden, det gav dem en god selvtillid, for der var noget de mestrede. Vi købte vores læringstårn hos https://woodif.dk/shop/moebler/laeringstaarn/ da vi fandt at det var det mest stabile læringstårn vi kunne finde på nettet. Her stod vores børn sikkert og godt, og kunne ikke falde ned – så vi andre behøvede ikke hele tiden have fokus på om de nu også stod stabilt ved opvasken og vaskede op eller tørrede af. Et eller andet sted, vidste vi faktisk slet ikke at man kunne få et sådan lukket læringstårn til børn, men da vi googlede skammel, tårn og læringstårn børn på nettet, kom der et billede frem af den.

Selv da vi googlede skammel til børn køkken kom den frem – og vi blev straks forelsket i den model, da vi går meget ind for sikkerhed, når det gælder vores børn.
Jeg kan kun sige at jeg har haft stor gavn af vores aktivitetstårn i køkkenet, og andre steder, hvor mine unger skulle lidt op i højden for at kunne hjælpe til med diverse gøremål. Selvom det godt kan tage lidt tid, at hjælpe børnene i gang med diverse opgaver, så kan det godt betale sig – for hos os blev det hurtigt til at det var ungerne der klarede opvasken, og så havde jeg tid til at gøre klar til at de kunne komme i bad og i nattøjet, og komme ind og hygge sig med os andre inden de skulle i seng – det var en super god løsning for os alle, og alle følte at de havde bidraget med noget til at vi fik tid til den fælles hygge.
For os har aktivitetstårnet været guld værd, og når jeg står i køkkenet og skal til at lave noget, kommer de selv med aktivitetstårnet og kravler selv op og hjælper til.

Om forfatteren

Related Posts