Jeg står med den udfordring jeg har brug for polsk sprogundervisning da jeg skal på ferie i Polen og da der ikke er nogen af dem der skal med der kan Polsk. Jeg har altid ønsket mig at kunne tale Polsk, men det er bare ikke sådan at lære sig selv. Jeg ville ønske at jeg kunne lære Polsk i en eller anden form for Polsk sprogundervisning da det nok vil give mig et bedre resultat, end jeg selv sidder med lydbøger og selv forsøge at lære det. Jeg har ellers masser af tid til at sidde og studere i bøgerne, men nok bedre med en lærer der kan fortælle mig tingene, da læsning ikke lige er mit store speciale. Den polske sprogunderviser jeg ønsker må rigtig gerne være en ung mand der har masser af fritid og ser godt ud. Det kunne også godt være en polsk underviser der bor i Polen, så bliver det mere realistisk og jeg får bedre praktiseret det polske sprog. Det jeg elsker ved Polen er deres fantastiske sprog og den måde det lyder på når de er rigtig gale og sure på hinanden. Polen er et smukt land og jeg glæder mig afsindigt til at lære sproget så jeg kan begræde mig når jeg flytter til Polen med min kæreste, som heller ikke kan polsk – og at vi på den måde også har en mulighed for at kunne kommunikere med de lokale polske mennesker, og lære dem meget bedre at kende og komme tæt på dem.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.