Nu har jeg de fedeste fælge jeg længe har gået og drømt om, og ikke nok med det, så fik jeg en pakkeløsning med både fælge og nye dæk – jeg var sikker på at tingene passede sammen, og at de passede lige nøjagtig til min bil. Det var komplette hjul, der var lige til at montere, og monterings boltene var også med – det var super nemt at bestille på nettet og leveringstiden var der stort set ingen af. Den dag i dag står min bil med fede fælge og nye dæk, og klar til sommerens køreture. elv afbalanceringen garanterede bigwheels.dk for. Jeg skal indrømme at det er første gang at jeg bestiller dæk og fælge på nettet – men ikke sidste gang. Jeg har altid været nervøs for om jeg nu også fik de rigtige dæk.

Pakkeløsninger fra Bigwheels.dk

Jeg var også lige inde på Trustpilot inden jeg bestilte mine dæk og fælge hos bigwheels, og da der stort set var 5 stjerner hele vejen igennem, så var jeg tryg nok til at gøre forsøget. Altid godt lige at tjekke Trustpilot inden man køber noget på nettet – det har sparet mig for mange fejlkøb. Der foregår mere og mere handel på nettet, og det er nok den vej vi ender med al handel. Jeg skulle selvfølgelig lige selv finde ud af størrelsen på dækkene, men det var jo bare at gå hen og kigge på de gamle dæk der sad på i forvejen. Ingen problemer, alt gik som det skulle, stor ros herfra.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.