Går man i tanker om at starte en webshop, eller har man allerede en webshop, men ønsker at lægge denne på en ny platform, ja så kan det være en rigtig god idé, at man inddrager en kompetent sparringspartner i processen. Det kan det fordi, at man dels gerne vil sikre, at sin webshop får kunder i butikken, ligesom det er alfa og omega, at sikkerheden i webshoppen er fuldstændig i top, både hvad angår købers sikkerhed, såvel som sælgers sikkerhed.

En sådan kompetent sparringspartner finder man blandt andet hos det danske firma NaviPartner. NaviPartner har specialiseret sig i e-commerce, altså webshopping, og de tilbyder løsninger til lagerstyring, kassesystem, hosting af webshops samt meget meget mere. Når man har en webshop, kan man måske tro, at det er let og lige til at arbejde med lagerstyring, men kan man få værktøjer, som gør det endnu nemmere, frigiver det tid til, at man i stedet kan bruge tiden på noget andet. Det kunne eksempelvis være at gøre reklame for og brande sin webshop i stedet.

Når man køber platformen til sin webshop hos NaviPartner, køber man en e-commerce-løsning fra Magento. Selve e-commerce-løsningen kommer, som standard, med en masse funktioner, hvilket gør, at kunderne altid kan finde den pågældende webshop, ligesom disse standardfunktioner sikrer, at kunderne altid får en god oplevelse, når de handler med pågældende webshop. Den gode oplevelse er ofte det, der gør, at kunderne vender tilbage til selvsamme webshop. Der er også rig mulighed for at tilkøbe flere funktioner, således at webshoppen kan tilpasses lige præcis den enkelte webshop-ejers behov og ønsker, for ikke at tale om kundernes behov og ønsker.

I forhold til at webshoppen naturligvis også skal hostes, ja så tilbyder NaviPartner, at de webshops man køber igennem dem, alle bliver hosted i ‘Skyen’ via Microsoft Azure. Microsoft Azure tilbyder højhastighedshosting i i 140 lande, hvilket betyder, at uanset om man tilgår webshoppen fra Danmark eller et sted i Verden, ja så vil man altid få den bedst mulige oplevelse, hvor webshoppen loader så hurtigt som overhovedet muligt.

Om forfatteren

Related Posts