Da vi byggede vores hus, var både min mand og jeg enige om at det var en central støvsuger vi ville have i huset, nu vi havde muligheden for det. I bund og grund, ved jeg slet ikke om man kan få en central støvsuger indbygget, når først huset er færdig bygget – men det var vores hus ikke, og vi fik det. Der er mange projekter når man skal bygge sit eget hus, alle de her små detaljer som fx en centralstøvsuger, som måske ikke lige er det der popper op, når man står ved tegnebrættet. Det var mig der fik den opgave, at finde ud af hvad der skulle til, og bestille det. Da jeg ikke anede en dyt om disse ting, begyndte jeg at google mig frem – dels hvad det ville sige med en central støvsuger og dels hvor jeg kunne købe en henne.

Centralstøvsugere frem for de almindelige

Vi havde tidligere vores støvsuger stående i garagen, så for at slippe for at skulle ud og hente den, valgte vi løsningen med Centralstøvsuger – her skulle vi bare tage en slange, sætte den i et hul, og støvsuge. Jeg fandt under min søgen på nettet stov.dk som havde alle slags støvsugere, og da jeg var i tvivl om nogle tekniske ting, kontaktede jeg dem, og fik en super og faglig rådgivning, som jeg kunne bruge. Dette resulterede i at det var der vi købte vores centralstøvsuger. Jeg sender ofte stov.dk en venlig tanke, for deres store hjælp til mit projekt.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.