Vi får nok alle på et eller andet tidspunkt i livet, brug for en eller anden slags genoptræning efter en pådraget skade – jeg kan hilse at sige det er ikke kun sportsfolk der kommer til skade og har brug for at få genoptræning efter en sportsskade. Selvom jeg træner og løber, så var det et fald, der gjorde at jeg måtte se mig omkring for at finde ud af hvad der fandtes af muligheder for hurtigere at komme tilbage på benene. Det var i denne forbindelse at jeg fik kontakt til bandageshoppen.dk. Her fandt jeg nemlig nogle super stærke og gode trænings elastikker, som jeg dels kunne bruge til min ben skade, men også til mine arme. Jeg kunne jo ikke komme ned og træne, men på denne måde gik jeg ikke helt i forfald.

Træningselastikker og andet udstyr

Min skade fik mig til at indrette mit eget lille fitness rum hjemme, og jeg havde købt lidt forskelligt udstyr hos Bandageshoppen. På den måde kunne jeg træne i små og korte perioder i starten, og stille og roligt forlænge tiderne med de forskellige øvelser. Uanset hvad det er jeg træner, så benytter jeg altid træningselastikkerne i et eller andet omfang og til tider også som udstræknings øvelser. Jeg burde måske også lige varme lidt op inden jeg går i gang, men så langt er jeg ikke kommet endnu i mit hoved. Heldigvis har jeg været ovre min skade i et stykke tid nu, så nu handler det bare om at forebygge.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.