Munkebjerg Hotel har de bedste faciliteter til jeres konference. Med adgang til en smuk natur, udsigt over Vejle Fjord og et kompetent personale, er man sikret et fantastisk arrangement, hvor der er fokus på at skabe gode rammer. Når man som virksomhed gerne vil booke et sted til konference, er det også afgørende med fleksible faciliteter. Munkebjerg Hotel har plads til 2-720 deltagere, og selve mødelokalerne kan indrettes fleksibelt, alt afhængig af antal deltagere.

Her er der et 5 stjernet konference hotel, hvor der er fokus på den gode kundeservice. Det betyder vi altid løbende følger op på, om alt er som det skal være under arrangementet. Vi lever nemlig for de tilfredse kunder, der har nydt godt af vores konference faciliteter, der også indbyder til pauser under konferencen.

Munkebjerg Hotel har 20 lokaler af varierende størrelse, og den store Munkebjerg sal, hvor der er plads til 720 gæster.

Her er fri parkering og frit internet. Vi har professionelt AV-udstyr, og skulle der være udfordringer med dette, er der altid personale klart til at give en hånd med dette.

Her er både whiteboards, lærreder og projektor, så der er intet man selv skal medbringe.

Der vil desuden være fuld forplejning under konferencen uafhængig af, hvilken konference pakke der vælges.

Vores buffeter er også kendetegnet ved høj kvalitet, så der er luksus både på faciliteterne, AV udstyr og maden under konferencen.

I kan hermed koncentrere jer om at skabe indholdet i konferencen, mens vi skaber rammerne, der skal understøtte en god og udbytterig konference.

Om forfatteren

Related Posts

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.